Regulament Functionare

Avand in vedere cresterea numarului de abateri privind nerespectarea Regulamentului de functionare a domeniului schiabil Ski Resort Transalpina va atragem atentia ca aceste fapte pot duce la numeroase accidente si vatamari  corporale.
Va mentionam faptul ca, potrivit Regulamentului de functionare a domeniului schiabil Ski Resort Transalpina sia Hotararii nr. 2 privitoare la : “Stabilirea, constatarea si santionarea abaterilor privind nerespectarea Regulamentului de functionare”, aprobat de catre Consiliul local Voineasa, echipele de jandarmi montani sunt autorizati sa aplice sanctiuni.
Dintre acestea va mentionam  ca, conform art. 7:
Nerespectarea indicatiilor date de catre lucratorii Jandarmeriei Montane, a membrilor echipei Salvamont si a reprezentantiilor administratiei domeniului schiabil cu privire la interdictia de acces a schiorilor/snowbordistilor pe partiile de schi sau pe anumite portiuni ale acestora.
Persoanele fizice ce au savarsit faptele de mai sus se sanctioneaza cu amenda de la 200 lei la 500 lei.

Regulamentul de functionarea domeniu schiabil SRT Voineasa
Hotararea nr.2 privind Stabilirea, constatarea si sanctionarea abaterilor privind nerespectarea Regulamentului de functionare a SRT
Hotararea nr.45 CL Voineasa cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare si functionare al domeniului schiabil Voineasa